måndag 9 juli 2012

I am small. And needy

"Breath me med Sia. Sista låten i den sista scenen ifrån den långa TV-serien Six Feet Under. En TV-serie jag önskar att jag aldrig hade sett. Varför? För då hade jag haft det kvar" - Klara Zimmergren i sitt sommarprat.

Jag förstår verkligen vad hon menar. Detta är ett så bra slut på världens bästa serie att jag ibland går in på Youtube för att se det igen. Gråta en skvätt och tänka "detta är ett mästerverk". Jag gillar att göra vissa saker om och om igen. Att lyssna på Klara Zimmergrens sommarprat är ett exempel på detta, både från 2008 (då hon pratade tillsammans med Mia Skäringer. De är fantastiska) och från 2012. I dessa sommarprogram pratar hon om en skräck att förbli ensam (2008), om sitt engagemang för djuren (2008, 2012) hon spelar Roffe Ruff  (2012) och självklart, nämner min favoritserie.  Hon pratar om annat också, men jag har främst fastnat för detta. Antagligen på grund av hög igenkänningsfaktor.

Jag inser att det var länge sedan jag kollade på Mia och Klara. Blir la att somna till det ikväll. Men nu ska jag gå och panta burkar efter Nicolas avskedsfest vi hade i helgen. Den var så kul, men kvällen gick alldeles för snabbt.

1 kommentar:

Mikkl sa...

Nu vill jag kolla om six feet under igen. Så jävla bra!!! unt sista avsnittet är cry cry cry