söndag 3 mars 2013

idag har jag varit i skolan. det är jag ungefär var sjätte vecka, och jag ÄLSKAR att komma dit. älskar att sitta med likasinnade och diskutera, lära sig, få nya infallsvinklar och kunna berätta vad en varit med om och få bekräftelse, tips och peppande. hela kvinnofolkhögskolan andas pepp.
jag älskar att hänga med mina arbetskamrater också, jag har kommit att lära känna riktigt sköna/fina/roliga människor där. men om någon, när vi är på after work, fläker ur sig att homosexualitet (fast bara mellan två män) är en sjukdom och att det är samma sak som pedofili, så reagerar ingen. folk sitter passiva. jag säger ifrån, men om någon ifrågasätter tycker folk att det är jobbigt, för det kan bli dålig stämning. jag är ensam i att vara jobbig och ifrågasättande.

därför är det skönt att träffa min klass och mina lärare på kvinnofolk. som alltid står på min sida. och mina vänner utanför skola och jobb också för den delen!

nästa helg blir nog också en pepp-helg. internationella kvinnodagen och allt det innebär, och så kommer linn och linnéa hem wehooo!

Inga kommentarer: